Gama de produse

Policarbonat compact

Informatii generale policarbonat compact

Policarbonatul este un grup de polimeri termoplastici continand grupari de carbonat in structurile chimice. Policarbonatul compact utilizat in constructii este un materiale rezistent, dur. Poate fi transparent sau opac.

Este unul dintre cele mai solide materiale termoplastice transparente. Prezinta o rezistenta exceptionala la impact, fiind practic incasabil. Astfel este inlaturat pericolul formarii cioburilor.

Policarbonatul compact poate fi indoit la rece, este usor de montat si reprezinta o solutie optima pentru acoperisuri, copertine, pereti vitrati, balustrade, bariere de sunet, materiale pentru productia publicitara.

KADRA este unul dintre importatorii principali de policarbonat compact din Romania.

Gama de produse cuprinde policarbonat compact cu grosimi intre 2 si 15 mm, de suprafete fixe de 6,05 cu 2,05 m. Exista posibilitatea de a oferi placile de policarbonat compact si la dimensiuni mai mari sau mai mici, pentru detalii va rugam sa contactati inginerii KADRA. Policarbonatul poate fi transparent, fumuriu si opac.

Policarbonat compact

De ce sa alegi policarbonatul compact?

Puncte diferentiere policarbonat compact

Prin ce se diferentiaza policarbonatul compact de alte materiale similare

 • Rezistenta mare la impact – practic incasabil
 • Claritate mare si transmisie foarte buna a luminii (in functie de gama)
 • Rezistent la UV
 • Rezistenta la imbatranire
 • Rezistenta la conditii meteo extreme
 • Rezistenta la foc
 • Temperaturi de utilizare de la -40ºC pana la +120ºC.
 • Blocuri de radiatii UV
 • Izolare acustica si termica buna
 • Material usor
 • Usor de manevrat si instalat
 • Versatil, maleabila si prelucrabil industrial
 • Garantie extinsa, 10 ani
 • Semnificativ mai ieftin decat produsele cu aceleasi proprietati

Informatii generale policarbonat compact

Placile de policarbonat compact oferite de KADRA au grosimi intre 1,5 mm si 15 mm si sunt disponibile intr-o gama de culori translucide si opace. Placile de policarbonat compact au o garantie extinsa, de 10 ani impotriva ingalbenirii, pierderii de transmisie a luminii si degradarii datorate conditiilor meteo.

Placile din policarbonat compact, de exterior, au ambele fete protejate impotriva radiatiei ultraviolete. Protectia UV nu reduce gradul de transmisie a luminii prin placa.

Policarbonat compact

Aplicatii policarbonat compact

Utilizarea policarbonatului compact

Policarbonatul compact este solutia ideala in domeniile de aplicare unde rezistenta la impact este o cerinta principala: geamuri, parapete, copertine, luminatoare, sisteme de acoperisuri curbate, sisteme de semnalizare, semne de circulatie, bariere de sunet. Placile de policarbonat compact sunt potrivite si pentru confectionarea mobilierului urban: statii de autobuz. De asemenea policarbonatul compact este produsul optim pentru realizarea elementelor de design interior precum si pentru realizarea reclamelor luminoase.

Policarbonat compact

Referinte KADRA – Policarbonat compact

 • Pasajul Basarab, Bucuresti

Acoperire cu policarbonat compact 12 mm Cel mai mare proiect finalizat in 2011, la care KADRA a contribuit prin furnizarea a 33 de tone de policarbonat compact cu grosime de 12 mm pentru acoperirea pasajului, formand un tunel spectaculos si fiabil in timp, cu o excelenta rezistenta la intemperii.

Policarbonat Compact la Pasajul Basarab Bucuresti
Policarbonat Compact, Trambulina K90 Rasnov
 • Trambulina K90 Rasnov

Placare cu policarbonat compact de 8 mm si 10 mm Unul dintre cele mai moderne proiecte de agrement din Romania, Centrul de sarituri cu schiurile Trambulina K90 de la Rasnov, a imbinat cerintele de siguranta cu cele de estetica impuse de arhitectura moderna, prin folosirea placilor de policarbonat compact la sistemele de panouri laterale de protectie. 325 de metri patrati de  policarbonat cu grosimea de 8 mm si 140 de metri de policarbonat compact de 10 mm vor proteja schiorii, dar si spectatorii.

 • Statie Metrorex Bucuresti

Policarbonatul compact este unul dintre cele mai avansate materiale, de aproape 100 de ori mai rezistent decat sticla, practic incasabil. Caracteristicile sale fizice si mecanice il fac alegerea ideala pentru un spatiu destinat adapostirii pasagerilor care folosesc transportul in comun. Avantajele utilizarii policarbonatului compact: protectie deplina impotriva socurilor mecanice, greutate redusa, nu intretine arderea.

Policarbonat, policarbonat compact, policarbonat compact makroplast, policarbonat Bucuresti, Policarbonat compact Bucuresti, Policarbonat rezistent, policarbonat antisoc
Policarbonat Compact, dom policarbonat, Liga profesionista de fotbal Bucuresti
 • Liga profesionista de fotbal Bucuresti

O constructie impresionanta, cladirea Ligii profesioniste de fotbal din Bucuresti este incununata de un dom din policarbonat compact.


Informatii complete despre referintele KADRAin care este implicat policarbonatul 

Galerie lucrari KADRA – Policarbonat compact

Catalogul KADRA

Policarbonat compact, sisteme de policarbonat

Descarca aici catalogul

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact