Uși Rapide Împachetare

Ușile cu împachetare rapidă Traffic sunt flexibile și solide, asigurând fiabilitatea pe termen îndelungat. Robustă și de încredere, Traffic este ușa inteligentă pentru intrări de dimensiuni medii și mari. Fiind compusă dintr-o cortină flexibilă cu secțiuni modulare și inserții de structuri tubulare metalice rezistente, modularitatea cortinei permite o varietate mare de aranjamente pentru oricare din suita de aplicații.

COMPACTE ȘI NU OCUPĂ SPAȚIU

Rama de oțel autoportantă din oțel galvanizat este foarte compactă și concepută ca fiind incorporată; permite instalarea chiar și în spații limitate ale ușii, asigurând în același timp protecție superioară și un aspect plăcut.

Unitatea de acționare este integrată și protejată, evitând motoarele laterale obișnuite, adesea expuse direct la condițiile meteorologice.

usi rapide impachetare 1
usi rapide impachetare 2

REZISTENȚA LA VÂNT

Cortina flexibilă este echipată cu armături orizontale robuste, din oțel sau aluminiu, care asigură o rezistență ridicată la presiunea vântului.

Cortina modulară specială – designul original Ditec pentru Ditec Traffic C – oferă secțiuni interschimbabile și transparente, cele mai potrivite pentru o luminozitate mai mare, vizibilitate și siguranță.

TEHNOLOGII SUPERIOARE

Sisteme de operare foarte fiabile, disponibile în ambele tehnologii:

400 V cu trei faze cu o singură viteză și setări de bază

230 V cu INVERTERmod pentru o viteză mai mare – deschidere de până la 1,3 m / s și închidere până la 0,8 m / s – pornire și oprire ușoară, forță de impact mai mică în timpul închiderii Ditec Traffic C.

Simplitatea și raționalitatea extremă a componentelor Ditec Traffic C / CM vă asigură că va funcționa în orice stare și nu necesită întreținere specială.

usi rapide impachetare, usi industriale

DISPOZITIV DE URGENȚĂ ANTI- PANICĂ

Siguranța este gararntată în orice situație de urgență pentru a permite evacuarea rapidă; chiar și în cazul întreruperii alimentării, sistemul semi-automat ușor de utilizat, conectat la contragreutăți, garantează o redeschidere rapidă și sigură a ușii.

O altă caracteristică exclusivă este mânerul roșu disponibil pe ambele laturi ale ușii care permite evacuarea bidirecțională.