Porti sectionale usi pentru garaj

Usi sectionale rezidentiale

Solutii pentru usi de garaj

Usi sectionale rezidentiale – o varietate de avantaje practice, surprinzatoare

Usi sectionale rezidentiale distribuite de KADRA – produs de top ce inlocuieste usile traditionale de garaj si ofera o varietate de avantaje practice surprinzatoare.

  • Acces usor si eficient: tot ce ai de facut pentru a deschide si inchide garajul intr-un mod silentios este sa atingi usor telecomanda. Versiunile manuale sunt, de asemenea, usor de manevrat, pentru ca sunt echilibrate cu un sistem de arcuri de torsiune.
  • Conditiile extreme nu reprezinta o problema: gheata si zapada nu sunt obstacole pentru usile sectionale.
  • Mai multa protectie pentru mediu: Usile sectionale rezidentiale sunt robuste si extrem de rezistente la intemperii.
    Au o excelenta izolare termica si fonica datorita panourilor izolante (din otel sau lemn), care extind durata de viata si imbunatatesc conditiile din interior si, de asemenea, reduc costurile de energie.
  • Pentru cladirile noi sau renovate, usile sectionale rezidentiale sunt practice si flexibile, ele aduc un plus de estetism cladirilor si, de asemenea, inlocuiesc rapid si eficient usile traditionale.
  • Control si siguranta suplimentara sunt oferite de gama larga de accesorii: de la actionarea manuala ergonomica pina la sisteme de comanda si securitate. Toate accesoriile originale au fost create pentru a imbunatati performantele, pentru a asigura rezistenta pe termen lung si pentru a creste siguranta operatiunilor. Usile sectionale aduc un plus la imaginea si functionalitatea cladirii si vin in intampinarea oricarei exigente.
  • Designul si solutiile variate prezentate, cu variantele de otel sau lemn, permit o integrare estetica perfecta in orice structura arhitecturala, fie ea clasica, rustica sau moderna.

Usi sectionale rezidentiale – KADRA

Solicita oferta KADRA