sisteme de parcare, LPR

Sisteme de recunoaștere a numerelor de înmatriculare LPR

Sistemul cuprinde urmatoarele componente de bază: una sau mai multe camere de recunoaștere numere de înmatriculare de înaltă performanță, aplicație software, un server cu structură extensibilă și interfața utilizator configurabilă.

Sistemul permite extensibilitate nelimitată de la unul până chiar la o mie de puncte de acces, management de white-list sau black-list și are o interfață management configurabilă pentru diferite niveluri de utilizatori.

Interfața grafică de management/utilizator (GMI / GUI) este accesibilă prin conexiuni pe bază de IP din orice browser de internet sau smartphone și este disponibilă în mai multe limbi.

Recunoașterea numerelor de înmatriculare este independentă de țară și de formatul caracterelor. Sistemul poate recunoaste toate caracterele latine, arabe, chinezești, coreene și chirilice. Interfața utilizator este disponibilă în orice limbă.

Utilizarea sistemului de monitorizare cu camere LPR permite colectarea datelor despre clienții parcării (în special util pentru mall-uri, centre comerciale și sportive etc.), facilitând utilizarea lor și în scopuri de marketing (cu respectarea legislației privind protecția datelor personale).

Sistemul permite generarea de rapoarte si statistici in functie de: persoane, vehicule, companii, carduri de acces, grupuri de utilizatori, perioade de timp.

sisteme de parcare, LPR
sisteme de parcare, LPR
sisteme de parcare, LPR

Domenii de aplicare:

Trimiteți-ne e-mail