Informatii generale

De peste 27 de ani oferim produse si servicii in domeniul usilor automate. In tot acest timp, ne-am creat un portofoliu care sa ne ajute sa raspundem tuturor cerintelor de pe piata la un nivel calitativ superior.

KADRA a adus (prin producatorul Alpha Deuren) usile sectionale, folosite pentru spatii industriale.

Gama prezenta pe site este formata din 7 produse care sa acopere nevoile si sa se adapteze cerintelor: usi sectionale ALU 40 si 60 mm, usi sectionale ISO 40 si 60 mm, usi sectionale PANORAMA 40 si 60 mm, usi sectionale HELIX/S600

Gama de produse

Gama disponibila in portofoliul KADRA cuprinde produse variate, care acopera nevoile pentru spatii diverse.

Alege in functie de nevoile tale:

iso usa sectionala, usi sectionale

ISO 40- cea mai populara optiune datorita solutiilor diverse pe care le ofera: izolatie termica, fonica. In plus, posibilitatile de design si materiale sunt nelimitate.

Afla mai multe despre usa sectionala ISO 40

De ce usi sectionale?

  • speciale pentru spatii industriale
  • usor si practic de operat- marimea lor compacta ofera mai mult spatiu atat in interior, cat si in exterior. Sunt practice, usor de folosit si prietenoase cu utilizatorii.
  • un control mai mare al mediului- imbunatatesc conditiile de munca si consumul de energie
  • lumina si estetica- un ambient placut de lucru si o lumina corespunzatoare 
  • pastreaza temperatura optima pentru mediile care au nevoie de clima speciala

Producator

KADRA colaboreaza cu un producator olandez care sa livreze produse de calitate inalta. Experienta de peste 20 de ani este cea care a adus Alpha Deuren in topul producatorilor de usi sectionale la nivel international. De-a lungul timpului producatorul si-a perfectionat tehnica si s-a adaptat conditiilor pietei, astfel incat sa livreze produse conform normelor europene. Alpha Deuren prezinta solutii pentru diverse spatii industriale, printr-o gama larga de produse, alese in functie de nevoi: economie de spatiu, rapiditate, antifonare, clima, luminozitate. Usile sectionale Alpha Deuren nu raspund unei singure nevoi, ci cuprind un set de nevoi prin solutiile lor diverse.

logo
Contact