parcometre stradale

Parcometre stradale

Parcometrele stradale oferite de KADRA sunt stații de plată fără operator, destinate colectării automate a taxei de parcare, prin cash sau card, pe baza unui tarif prestabilit.

Parcometrul calculează timpul de stationare aferent sumei achitate de client în baza tarifului aplicabil la momentul plății, afișează informațiile aferente pe ecran, încasează contravaloarea tichetului și eliberează un tichet pe care este imprimat sfârșitul perioadei de valabilitate.

Parcometrele sunt conectate prin LAN sau GPRS la un sistem de management care permite configurarea, monitorizarea, generarea de statistici și suportul tehnic de la distanță al terminalelor conectate. Flexibilitate ridicată, funcționalități nelimitate permise de tehnica modernă.

Terminalele efectuează operațiuni de plată de mare viteză, în condiții de siguranță maximă, fiind complet protejate împotriva tentativelor de fraudă și accesului neautorizat. Casetele colectare numerar ale parcometrelor sunt echipate cu sistem de blocare electromagnetic (anti-furt).

Parcometrele pot integra un ecran LCD de înaltă definiție, pentru afișarea de conținut video, care poate fi utilizat în scopuri de marketing sau informare.

Parcometre stradale

Domenii de aplicare:

Trimiteți-ne e-mail