Sisteme de parcare

Sistemele de parcare sunt oferite de KADRA, compania specializata in astfel de solutii.

Sistem de parcare automată

Pentru orice tip de parcari publice sau private

Gama vasta de echipamente de parcare furnizate de KADRA permit controlul ideal al veniturilor si managementul optim al parcarii, prin software de ultima ora, transparenta si design contemporan. Sistemele sunt modulare si scalabile, astfel incat sa ofere solutia perfecta pentru orice tip de parcare, de la parcari de mici dimensiuni pana la proiecte de anvergura.

Unul dintre componentele principale sint statiile de intrare, iesire sau control zonal: designul lor egonomic ajuta utilizatorii in a-si pozitiona autoturismele, rezultind in economie de timp si energie; tichetele sint codate electronic si pot fi emise fie automat, concomitent cu apropierea autoturismului, fie manual, de catre utilizator, prin apasarea unui buton sau inserarea unui card. Statia poate verifica valabilitatea si validitatea cardurilor pentru utilizatorii abonati, si pot gestiona pina la 500 de autoturisme pe ora.

Casele automate de plata reprezinta o modalitate rapida, prietenoasa si eficienta de gestionare a spatiilor de parcare, putind functiona independent sau conectate la o retea ce deserveste un sistem de parcari extins. Casele automate pentru plata parcarii sint caracterizate de o mare varietate de metode de plata, tarife standardizate si tranzactii rapide si securizate. In functie de metodele de plata si configurarea echipamentelor, casele automate pot prelucra pina la 350 de plati pe ora.